31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimler öncesi partilerin bir bölümü aday adaylıkları başvurularını almaya devam ederken bir bölümü de adaylarını açıklıyor. 31 Mart 2024’te Belediye Başkanlığı’nın yanı sıra Muhtarlık seçimleri de yapılacak. Yalova’daki muhtarlar adaylıkları hakkında kararlarını vermeye başladı. Yalova Gazetesi daha önce “Mahallenin Muhtarı” serisinde bir araya geldiği Merkez Mahalle Muhtarlarla görüşme gerçekleştirdi ve tekrar aday olup olmayacaklarını öğrendi. 

Bağlarbaşı Mahallesi

şükrü bakkal
2014 yılından beri Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarlığı görevini üstlenen Şükrü Bakkal, 3. dönemi için de aday olmaya karar verdi.

Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Şükrü Bakkal'dan Özel Açıklamalar Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Şükrü Bakkal'dan Özel Açıklamalar

Bayraktepe Mahallesi

Bayraktepe Muhtarı Ahmet Esmer
Uzun yıllardır esnaflık yapan ve 2009 yılından itibaren Bayraktepe Mahallesi Muhtarlığını yapan Ahmet Esmer tekrar aday oluyor. Muhtar Esmer, 2024 yerel seçimlerinde 4. Dönemi için seçim yarışına girecek.

Bayraktepe Muhtarı Ahmet Esmer, “Orada 100’den fazla ev kaymış” Bayraktepe Muhtarı Ahmet Esmer, “Orada 100’den fazla ev kaymış”

Gaziosmanpaşa Mahallesi

Mahallemiz Muhacir Kökenli

2004 yılından beri Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarlığı görevini üstlenen Şerafettin Dikbaş 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerde 5. dönemde de görev alabilmek için tekrar aday olma kararını verdi.

Dere Mahallesi

IMG_9237
Yalova’nın az sayıdaki kadın muhtarlarından biri olan Dere Mahallesi Muhtarı Faize Demir Kahraman 3 dönemdir muhtarlık görevini üstleniyordu. Muhtar Kahraman, 4. Dönemde de görev yapabilmek için aday olma kararını aldı.

Dere Mahallesi Muhtarı Faize Demir Kahraman'dan Özel Açıklamalar Dere Mahallesi Muhtarı Faize Demir Kahraman'dan Özel Açıklamalar

Kazım Karabekir Mahallesi

kazım karabekir
2014 yılından beri Kazım Karabekir Muhtarlığını yapan Recep Polat, 3. Dönemde de görev almak için aday olacağını açıkladı. 

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Recep Polat, "İkametgahımız yabancılara kapalıdır" Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Recep Polat, "İkametgahımız yabancılara kapalıdır"

Yalova Emek ve Demokrasi Güçleri 1 Mayıs’ta Sokağa Çıkacak Yalova Emek ve Demokrasi Güçleri 1 Mayıs’ta Sokağa Çıkacak

Fevzi Çakmak Mahallesi

fevzi çakmak
1999 yılından itibaren Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarlığı görevini üstlenen Mehmet Tokay, Yalova’da en uzun süre muhtarlık yapanlardan biriydi. Muhtar Tokay 6. dönemde görev alabilmek için tekrar aday oldu. 

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Mehmet Tokay, “Bana Sorarlarsa Mahalle Muhtarlığı Kalksın” Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Mehmet Tokay, “Bana Sorarlarsa Mahalle Muhtarlığı Kalksın”

Mustafa Kemalpaşa Mahallesi

Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Muhtarlığına 2019 yılında seçilen Reşat Köseoğlu, tekrar muhtar olabilmek için aday olma kararını aldı.
Rüstempaşa Mahallesi

orhan kaya
1999 yılından beri Rüstempaşa Mahallesi Muhtarı olarak görev yapan Orhan Kaya, çok uzun zamandır mahalle muhtarlığı yapıyordu. Kaya, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde aday olmayıp emekli olma kararını verdi. Rüstempaşa Mahallesi sakinleri 25 sene sonra yeni bir muhtar ile tanışacak. 

Rüstempaşa Mahallesi Muhtarı Orhan Kaya, ‘Bizi En Çok Etkileyen, Gelen Mahkeme Evrakları’ Rüstempaşa Mahallesi Muhtarı Orhan Kaya, ‘Bizi En Çok Etkileyen, Gelen Mahkeme Evrakları’

Süleyman Bey Mahallesi

mustafa kandemir
1999 yılından itibaren Süleyman Bey mahalle muhtarlığını yapan Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday olma kararını aldı.

Süleymanbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Kandemir, “Muhtar Mahallenin İkinci Evidir” Süleymanbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Kandemir, “Muhtar Mahallenin İkinci Evidir”

Seyrantepe Mahallesi

tayfur-cetin-yalova-seyrantepe-mahalle-muhtar
Yalova’nın yeni Merkez Mahallelerinden biri olan Seyrantepe Mahallesi’nin muhtarı 2019 yılından beri Tayfur Çetin’di. Muhtar Çetin 2. Dönemde de tekrar muhtar olabilmek için aday olacak.

İsmetpaşa Mahallesi

İsmetpaşa Mahalllesi Muhtarı Bahri Üstün yakalandığı amansız hastalıktan dolayı geçtiğimiz aylarda vefat etti. İsmetpaşa Mahallesi sakinleri yeni muhtarını seçebilmek için sandığa gidecek.

Paşakent Mahallesi
2009 yılından beri Paşakent Muhtarlığı görevini yerine getiren Muhtar Nihat Turhan, yaklaşık 15 sene süren serüvenine son vererek aday olmama kararını verdi.
Bahçelievler Mahallesi

2009 yılından itibaren Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı yapan Osman Akgün, 4. Döneminde görev alabilmek için 2024 yerel seçimlerinde aday olacak.

Kadıköy Merkez Mahallesi

kadikoy-muhtar-aday-secim-yalova-haber
2014 yılından itibaren Kadıköy Merkez Mahalle Muhtarlığı görevini üstlenen İsmail Şahin, 3. Dönemde de hizmet verebilmek için aday olma kararını aldı.

Kadıköy Özden Mahallesi

Kadıköy özden mahallesi Muhtarı sadi yılmaz
1999-2009 yıllarında Kadıköy Özden Mahallesi Muhtarı olarak görev alan Sadi Yılmaz 2019 yılında tekrar muhtar olmuştu. Muhtar Yılmaz, 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday olma kararını verdi.

Kadıköy Özden Mahallesi Muhtarı Sadi Yılmaz'dan Özel Açıklamalar Kadıköy Özden Mahallesi Muhtarı Sadi Yılmaz'dan Özel Açıklamalar

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz