Yalovalı atletler mücadele ettikleri SPX Dağyenice Ultra Trail yarışmasında madalya ile dönmeyi başardı. Muhsin Önen, Letifşah Kaya, Murat İlbuğa, Büşra Kaya ve Esra Tunca Karakaya kategorilerinde dereceye girip kürsüye çıktı.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde 17-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen SPX Dağyenice Ultra Trail yarışmasına 42 ülkeden 3750 sporcu katıldı. Yalova Runners Atletizm Kulübü’nden 6 sporcunun katıldığı yarışmada Muhsin Önen 61 Km. genel kategoride üçüncü, yaşta ise ikinci oldu.

Letifşah Kaya 61 km dalında genelde dördüncü ve yaşta birinci, Murat İlbuğa 61 km dalında genelde beşinci ve yaşta ikinci, Büşra Kaya 6 km dalında genelde birinci ve Esra Tunca Karakaya Cumhuriyetin 100. yılında 100 km dalında genelde birinci oldu.

Yalova Runners atletleri “Dağyenice Ultra Trail, Türkiye’nin en özel rotalarından biri olan Dağyenice Göleti’nin eşsiz manzarasında gerçekleşen zorlu bir yarışma. Yalova Runners atletleri olarak bu zorlu parkurlarda ter döktük ve madalyalarla döndük. Yalova Runners olarak Yalova’nın adını duyurmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştular.

Yalova Runners Bursa’dan madalya ile döndü (4)Yalova Runners Bursa’dan madalya ile döndü (3)Yalova Runners Bursa’dan madalya ile döndü (2)

Editör: Rümeysa Şahin