İlk haftanın son maçlarında A Grubunda Ece Marin rakibi Beşiktaş Tersanesi’ni 4-3 devirirken, Yalova Belediyesi Personel A.Ş.’ye konuk olan AB Makina geriye düşmesine karşın sahadan 6-5’lik galibiyetle ayrıldı.

Gelecek hafta ise 27-28 Şubat ile 1-2 ve 3 Mart tarihleri arasında müsabakalar oynanacak ve 2 ile 3. Haftalar geride kalacak.

90+4 Halı Saha Tesislerinin ev sahipliği yaptığı organizasyonda 12 takımın mücadele ederken A ve B Gruplarında oynanan 6 karşılaşma nefes kesti. Kahramanmaraş ve Hatay’da gelen depremlerde ilk hafta boyunca hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunurken, ayrıca takımlar sahaya siyah kurdele ile çıktılar. Birçok yeniliğin olduğu organizasyonda VAR teknolojisinin kullanılması ve maçların Kent77 ekranlarından canlı olarak yayınlanması futbolseverlerin de takdirini topluyor.

“A Grubundaki maçlar nefes kesti”

Birbirinden güçlü takımların bulunduğu A Grubunda Tersan Tersanesi ile Mariner Mühendislik mücadelesini kazanan taraf 8-3’le son şampiyon olmuştu. Birbirinden önemli ismi kadrosunda barındıran AKKİM ise ilk haftadaki rakibi Elektromarketim’i 8-0 devirdi. Nefes kesen Ece Marin-Beşiktaş Tersanesi mücadelesinde gülen taraf 4-3’lük skorla ev sahibi oldu.

“B Grubu bol gollü geçti”

Şampiyonluğa aday birçok takımın bulunduğu B Grubunun ilk maçında Atakent Hastanesi’ne konuk olan Sefine Tersanesi sahadan 10-2 gibi farklı skorla galip ayrıldı. Oldukça sert geçen mücadelede Güçlü Okulları-Yalova Ro-Ro Port kozlarını paylaşırken konuk ekip maçı 5-2 kazandı. İlk haftanın son maçında Yalova Belediyesi Personel A.Ş.-AB Makine adeta futbolseverlere gol şov izletti. Geriye düşmesine karşın maçtan kopmayan deplasman ekibi rakibini 6-5 yenerek 3 puana uzandı.

Editör: Uğur TEZCAN