Yalova’da 2,9 Büyüklüğünde Deprem Yalova’da 2,9 Büyüklüğünde Deprem

Türkiye, 28 Aralık Çarşamba sabahı acı bir haberle uyandı. Kuzey Marmara Otoyolu Sakaya mevkiinde seyir haline giden 3 otobüsün karıştığı zincirleme kaza sonrası 11 vatandaşımız hayatını kaybederken 57 kişi de yaralandı. Haberin duyulmasının ardından yetkililer kaza ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu ve konu ile ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Baş Sağlığı Dilediler

Kazanın ardından hayatını kaybedenler için baş sağlığı mesajlarında bulunulurken Yalova’da yaşayan siyasetçilerde duruma sessiz kalmadı. Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ile Tahsin Becan ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, resmi sosyal medya hesaplarından mesaj yayınladılar. Yalova AK Parti Milletvekili Meliha Akyol, “Kuzey Marmara otoyolu'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına baş sağlığı ve sabır; kazada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim. Rabbim her türlü kazadan ve beladan korusun” ifadelerini kullanırken CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, “Kuzey Marmara otoyolunda Sakarya yönünde meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet sevenlerine sabır, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. Memleket Partisi Genel Başkanı ve Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, “Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybeden 11 yurttaşımıza Allah'tan rahmet, yaralı olan 57 yurttaşımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-chp-milletvekili-akp-memleket-sakarya-otobus-kaza-olum (4)yalova-chp-milletvekili-akp-memleket-sakarya-otobus-kaza-olum (2)yalova-chp-milletvekili-akp-memleket-sakarya-otobus-kaza-olum (3)

Editör: Arda Yavuz