Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından(TUSF) tarafından düzenlenen bölge maçları sonucu şampiyonluğa ulaşan Yalova Üniversitesi Basketbol Takımı bir zafer daha elde etti.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun organizasyonunu yaptığı Büyük Erkekler Basketbol Yerel Ligi’nde mücadele eden Yalova Üniversitesi Basketbol Takımı, finaldeki rakibi Yeşil Mavi Yalovaspor Kulübü’nü 82-61 skorla geçerek şampiyon oldu.

Seriye Mükemmel Başladık! Seriye Mükemmel Başladık!

Büyük bir heyecana sahne olan mücadeleyi Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Bahçekapılı, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serdar Geri ve Genel Sekreter Vekili Yalçın Tokay da takip etti. Şampiyonluk elde ederek bölgesel ligde mücadele etmeye hak kazanan Yalova Üniversitesi Basketbol Takımı ve teknik ekibini tebrik eden Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı bölgesel lig müsabakalarında başarılar diledi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-universite-basketbol-takim-yerel-lig-sampiyon (3)yalova-universite-basketbol-takim-yerel-lig-sampiyon (4)yalova-universite-basketbol-takim-yerel-lig-sampiyon (1)

Editör: Arda Yavuz