Yalova'da Orman Anaokulu Natura Çocuk Açılışı Gerçekleşti Foto Galeri: Yalova'da Orman Anaokulu Natura Çocuk Açılışı Gerçekleşti
Kadıköy’deki miniklerin okul öncesi eğitimlerini alacakları Natura Çocuk Orman Anaokulunun açılış töreni yapıldı. Açılıştaki kurdele törenine Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek katıldı.

Açılış töreninde Natura Çocuk Orman Anaokulu Kurucularına hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Şahin, “Her geçen gün hızla büyüyen ve gelişen beldemizde hizmet vermeye başlayan yeni anaokulumuza hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Anaokulunda Neler Var?

Natura Çocuk Orman Anaokulu, Yalova Kadıköy’de 3000m2 arazi üzerine kurulmuş içinde kendi çiftliği olan doğa temelli bir okuldur. Okul, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olup 3-6 yaş arası tam gün eğitim verirken, branş dersleri ağırlıkta olup İngilizce, Fransızca, Mental Aritmetik, Seramik gibi dersler veriliyor ve tam zamanlı Permakültür etkinlikleri gerçekleştiriliyor. Okuldaki sınıflar, Montessori sınıfları olup ayrı bir müzik odası ve spor salonu da bulunuyor. Okul yönetimi, amacının çocukların sıkılmadan eğlenerek, keşfederek öğrenmelerini ve onların çocukluklarına dair unutulmayacak anılar bırakmak olduğunu açıkladı.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz