3. Uluslararası Yalova Film Festivali Kapsamındaki Paneller Dikkat Çekiyor
3. Uluslararası Yalova Film Festivali Kapsamındaki Paneller Dikkat Çekiyor
İçeriği Görüntüle

Yalova Özdilek Cinetime’da hafta sonu programı belli oldu. Sinemaseverler, 3-4 Ekim hafta sonunda 8 farklı yapım arasından seçim yapabilecek.

Hafta sonu programında “Vahşinin Kalbi”, “Vanity: Gerçeğin Diğer Kıyısı”, “Efsaneler Takımı: Görev İstanbul”, “Robu 404”, “Digger”, “Unutulmuş Ada”, “Resident Evil” ve “Üç Harfliler: Mühür” filmleri yer alıyor.

Çocuklar ve aileler için seçenekler

Animasyon ve macera türündeki “Efsaneler Takımı: Görev İstanbul”, “Robu 404” ve “Unutulmuş Ada”, hafta sonunu sinemada geçirmek isteyen çocuklar ve aileler için seçenek oluşturuyor.

Korku ve gerilim sevenlere

Korku ve gerilim türündeki yapımlar arasında ise “Resident Evil” ve “Üç Harfliler: Mühür” öne çıkıyor. Gerilim türündeki “Vanity: Gerçeğin Diğer Kıyısı” da hafta sonu programında yer alıyor.

Programda ayrıca “Vahşinin Kalbi” ve “Digger” filmleri sinemaseverlerle buluşuyor.

Özdilek Cinetime’da hafta sonu boyunca filmler farklı seans seçenekleriyle izleyici karşısına çıkacak.

Muhabir: Safiyye Efe