Kaan Beyzat Tuna, Kayra Gürses ve Furkan Alp Tuna’dan oluşan Yalova Belediyespor 27 takım arasında bölge şampiyonluğunu elde etti. 79 raketin ter döktüğü ferdi kızlar müsabakalarında Duru Beril Tok tüm rakiplerini dize getirerek birinci olurken, 77 sporcu arasında da Kaan Beyzat Tuna’da erkeklerde şampiyonluğu kazandı.
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Navek Yıldızlar Takım ve Ferdi yarışmaları Kuzey Batı Bölge müsabakalarında dereceye giren sporcularımıza madalyalarını takdim etti. Organizasyonun sonunda 5 kız sporcumuz ve 4 erkek sporcumuzda ilk 16’da da yer alarak Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun organize edeceği Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını kazandı.
Sakarya’da elde edilen başarıların ardından Yalova Belediyesi,”31 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenen Yıldızlar Marmara Bölge Masa Tenisi Şampiyonasında Yalova Belediyespor Kulübü sporcularımız büyük bir başarıya imza attı. Çifte şampiyonlukla Yalova’mızı en üst seviyede temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” paylaşımında bulundu.







