13-17 Şubat tarihleri arasında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu himayesinde ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen masa tenisi Süper Lig ve 1. Lig karşılaşmaları heyecana sahne oldu.

Yalova Kirsehir Universite Spor Lig Masa Tenis Sporcu Basari Sampiyonluk, (5)Yalovalı raketler ise organizasyona damga vurdu. Yalova Belediyespor altyapısından yetiştikten sonra hem Milli takım formasını hem de Türkiye’nin önde gelen kulüpleri için mücadele eden Yalovalı sporcular Ece Haraç, Tugay Şirzat Yılmaz, Ziver Gündüz, İbrahim Gündüz, Yücel Ocak ve Ekin Bahtiyar Toprak Üniversitelerini başarıyla temsil ettiler.

Ece Haraç’ın kaptanlığını yaptığı Nişantaşı Üniversitesi takım arkadaşları Nursema Çoklar ve Zeynep Karaca’yla birlikte Süper Lig Şampiyonu oldu. Yine kadrosunda Yalovalı Milli raketler Tugay Şirzat Yılmaz, Ziver Gündüz ve İbrahim Gündüz’ü barındıran Nişantaşı Üniversitesi erkeklerde de Süper Lig şampiyonluğunu kazandı.

2. Amatör Küme’de Çekişme Kızışıyor 2. Amatör Küme’de Çekişme Kızışıyor

Yalova Kirsehir Universite Spor Lig Masa Tenis Sporcu Basari Sampiyonluk, (1)Ferdi kadınlarda Nişantaşı Üniversitesi’nin gururu olan Ece Haraç birinci olurken, Bursa Uludağ Üniversitesi’nden Sena Kaplan ikinci ve Erciyes Üniversitesi’nden Kadriye Nur Sarı üçüncü oldu. Ferdi erkekler kategorisine Yalovalı sporcular damga vurdu. Tugay Şirzat Yılmaz bu kategoride birinciliği kazanırken, Ziver Gündüz ikinci, İbrahim Gündüz dördüncü, Yücel Ocak beşinci ve Ekin Bahtiyar Toprak’ta dokuzuncu olma başarısı gösterdi.

Editör: Arda Yavuz