Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) tarafından yapılan kura çekimi sonrasında Yeşil Kırmızılı ekibimiz 5. Grupta mücadele edecek. Yalovaspor’un rakipleri ise Bursa’dan Ağaköyspor, Bursa Demiryolu Gençlik ve Spor, Çimenspor ve Bilecikspor oldu.

18 Mart Cumartesi günü başlayacak Kadınlar 3. Ligi 5. Grup müsabakalarında Yeşil Kırmızılı ekibimiz ilk haftayı bay geçecek. İkinci haftada evinde Bursa Demiryolu Gençlik ve Spor’la karşılaşacak olan Yalovaspor sonrasında Ağaköyspor’a konuk olacak. Dördüncü haftada evinde Çimenspor’u ağırlayacak temsilcimiz ilk yarıyı Bilecikspor deplasmanıyla noktalayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun organize ettiği Kadınlar 3. Ligi, ülke genelinde başvuru gerçekleştiren 91 kulübün katılımı ile 18 Mart tarihinde başlıyor. 4 takımlı 9 ve 5 takımlı 11 olmak üzere toplam 20 grupta çift devre olarak oynanacak müsabakalar sonrasında gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar play-off maçlarında yer alma hakkını elde edecek. Gruplarında normal sezonu ilk sırada tamamlayan takımlar seri başı olarak play-off’lara katılacak. Play-off’lar sonucunda toplam 5 takım 2023-2024 sezonunda Kadınlar 2. Ligi’nde yer alma hakkını elde edecek.

Kadınlar 3. Liginde Play-Off 1. Tur müsabakaları 19 Mayıs, 2. tur müsabakaları 22 Mayıs ve final ise 28 Mayıs tarihinde oynanacak.

Yalovapsor Kadın Futbol Takımının Grubu ve Rakipleri Belli Oldu (4)Yalovapsor Kadın Futbol Takımının Grubu ve Rakipleri Belli Oldu (3)Yalovapsor Kadın Futbol Takımının Grubu ve Rakipleri Belli Oldu (1)

Editör: Uğur TEZCAN