8. Haftada saha ve seyircisi önünde Esenköyspor’u ağırlayan Yeşil Kırmızılılar rakibini 4-1’lik net skorla mağlup etmeyi başardı. Puanını 24’e yükselterek yoluna namağlup devam eden Faruk Yiğit’in ekibinde galibiyet golleri Halil İbrahim Tüter(2), Erdem Koçal ve Mertcan Dursun’dan geldi. 8 puanda kalan konuk Esenköy’ün tek sayısına Nihat Özgen imza attı.
Yalova Atatürk Stadyumundaki maçı İrfan Demir yönetirken, yardımcılıklarını Oğuz Kaan Akçan ve Ramazan Saatçi üstlendi. Karşılaşma dengeli başladı. İlk 20 dakikalık bölümde Yalovaspor topa hakim olan taraf olurken, Esenköy yaptığı savunmayla dikkat çekti. Mücadelede dakikalar 26’yı gösterdiğinde ev sahibi ekip adına Halil İbrahim Tüter sahneye çıkaran Esenköy savunmasının hatasını iyi değerlendirip ağları havalandırdı. Bu golden 3 dakika sonra Halil İbrahim farkı 2’ye çıkartan gole de imzasını attı.
Bu gole Ufuk Yılmaz’ın ekibi Esenköy çabuk reaksiyon verdi. Konuk ekip 10 numarası Nihat Özgen’in attığı golle 2-1’i yakaladı. Konuk bu golden 2 dakika sonra net bir fırsatı değerlendirmedi. Yalovaspor kalecisi Ramazan Mert Yılmaz harika kurtarışıyla rakibinin ikinci golüne izin vermedi. Faruk Yiğit’in ekibi devreye üstün girmeyi başardı.
İkinci yarıya etkili başlayan Yalovaspor’da Mertcan Yılmaz’ın harika asistini Erdem Koçal golle süslemeyi başardı. Dakikalar 64’ü gösterdiğinde ise Yeşil Kırmızılı ekibin çilek transferi Mertcan sahne alıp maçın skorunu 4-1 olarak tayin etti.

UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı

yalovaspor-futbol-yeni-yil-lider-spor-esenkoyspor (3)yalovaspor-futbol-yeni-yil-lider-spor-esenkoyspor (2)yalovaspor-futbol-yeni-yil-lider-spor-esenkoyspor (1)

Editör: Arda Yavuz