Yalova Süper Amatör Küme’ de 14. hafta karşılaşmaları geride kaldı. Bu haftada da lig oldukça çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Oynanan 6 maçta futbolseverler toplam 18 gole tanıklık etti.

14. haftanın açılış maçı Negmar Tavşanlı Belediyespor ile Taşköprüspor arasında oynandı. Tavşanlı Sahası’nda oynanan mücadelede her iki takımda gol kaydederken 2-2 berabere kaldı. Negmar Tavşanlı Belediyespor 32 puanla ikinci sırada yerini alırken, Taşköprüspor’da topladığı 15 puanla sekizinci sıraya yükseldi.

Yalova Super Amator Kume Yalovaspor Lider Galibiyet Zirve (2)Yalova Atatürk Stadı’nda oynanan Yalovaspor ile Kurtköyspor mücadelesi bu hafta kozlarını paylaşan bir diğer takımlar oldu. Lider Yalovaspor kaydettiği bir golle maçı kazanırken, Kurtköyspor ise evine eli boş döndü. Puanını 42’ye yükselten Yalovaspor liderliğini sürdürdü. Kurtköyspor ise 14 puanla onuncu sıraya geriledi.

Altınova Son Deplasmanında! Altınova Son Deplasmanında!

14. haftanın diğer maçlarında Çiftlikköy Belediyespor ile Teşvikiye Belediyespor kozlarını paylaştı. Yalova Amatör 1 Nolu Saha’da oynanan karşılaşmanın galibi 1-2’lik skorla Teşvikiye Belediyespor oldu. Her iki takımda puanını 21’e yükseltti. Çiftlikköy Belediyespor on dördüncü haftayı dördüncü, Teşvikiye Belediyespor’da beşinci sırada noktaladı.

Yalova Super Amator Kume Yalovaspor Lider Galibiyet Zirve (4)Termal İlçe Stadı’nda Yalova Yenimahallespor ile Hersekspor karşı karşıya geldi.  Rahat bir galibiyet elde eden Yalova Yenimahallespor 2-0’lık skorla 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Her iki takımda sadece 11 puan toplayabildi. Hersekspor on birinci sırada haftayı tamamlarken, Yenimahallespor ise on ikinci sırada haftayı noktaladı.

Esenköy Stadı’nda oynanan karşılaşmada Esenköyspor, Sugören Gençlerbirliği’ni konuk etti. Evinde Sugören Gençlerbirliği’ni 2-0 yenen Esenköyspor’da galibiyet coşkusu yaşandı. Sugören Gençlerbirliği 24 puanla üçüncü sıradaki yerini korurken, 18 puanla altıncı sıraya yükselen Esenköyspor oldu.

Yalova Super Amator Kume Yalovaspor Lider Galibiyet Zirve (3)Haftanın son karşılaşması ise Safranspor ve Çınarcık Belediyespor arasında oynandı. Safran Sahası’nda çekişmeli geçen maçta toplam 6 gol kaydedildi. 2-4’lük skorla Çınarcık Belediyespor, Safranspor’u evinde yenilgiye uğrattı. Çınarcık Belediyespor 14 puanla dokuzuncu sıraya yükseldi, Safranspor ise 17 puanla yedinci sıraya geriledi.

Editör: Arda Yavuz