Geçtiğimiz günlerde Yalova Belediyesi Meclis Salonunda Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı İsmail Kaya ve Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez'in yer aldığı basın toplantısıyla alınan karar kamuoyuyla paylaşılmıştı.

Bu kapsamda 3 Haziran Cuma günü olan Yeşil Kırmızılı ekibin Mali ve Seçimli Olağanüstü Genel Kurul toplantısın ilk ki kulüp tesislerinde 18:00’da gerçekleştirildi. Yalovaspor kongre üyelerinin katılımı sonrasında yapılan seçimin ardından İsmail Kaya başkanlığa seçildi.

Kongre de ilk olarak Divan kurulu seçimi yapıldı. Ardından Hakan Suiçmez döneminin yönetim kurulu faaliyet raporları, ardından mali raporlar ve denetleme kurulu raporları okundu. 2023-2024 sezonu tahmini bütçesi olarak belirlendi.

Okunan raporların müzakereleri oy birliği ile kabul edilirken, ardından mevcut yönetim ibra edildi. 7405 sayılı spor kulüpleri ve federasyonları kanunu geçiş hükümleri gereğince yönetim kurulu tarafından hazırlanan Yalovaspor Kulübü tüzüğü görüşülürken üyelerce onaylandı.

İsmail Kaya’nın yeni başkan olduğu Yeşil Kırmızılı ekibin yönetim listesinde Mustafa Karbuz, Hilmi Dede, Mehmet Öztürk, Selim Sanır’da yer aldı.  Yönetim Kurulu Yedek Üye listesinde ise Ahmet Demirtaş, Yasin Yılmaz, Mehmet Fatih Mazı, Muaz Ceylan, Ahmet Demirtaş, Murat Önder bulunuyor.

Yeni dönemde denetleme kurulunda Yusuf Işık, Murat Mengüverdi ve Tahir Aydın görev alacak.

Denetleme Kurulu Yedek Üye listesinde Salih Özyanıkoğlu, Ömer Faruk Özden, Yasin Karadeniz yer aldı.

Yalovaspor’da Yeni Döneme İlk Adım8Yalovaspor’da Yeni Döneme İlk Adım6Yalovaspor’da Yeni Döneme İlk Adım4Yalovaspor’da Yeni Döneme İlk Adım2Yalovaspor’da Yeni Döneme İlk Adım3

Editör: Rümeysa Şahin