Yaşanan afet sonrasında Yeşil Kırmızılı ekibin yöneticileri gönderdikleri yardım tırlarıyla depremzedelerin yaralarını bir nebze olsun sarmaya çalışırken ayrıca özel organizasyonlarla da desteklerini sürdürüyor.

25 Şubat Cumartesi günü 90. Yıl Spor Salonunun ev sahipliği yapacağı maç 16:00’da başlayacak. Bu maça gelerek deprem bölgesine yardım etmek isteyen sporseverler Rüstempaşa Mahallesi, Fatih Caddesi, Hürriyet Sokak No:10/1’de bulunan Coffee Met ve Adnan Menderes Mahallesi Rahmi Üstel Caddesi No:56/B’de faaliyet gösteren Fırın Taxi Market’ten temin edebilecekler. Ayrıca maç günü 90. Yıl Spor Salonundaki bilet gişe noktalarından da maç biletleri satışa sunulacak.

Satışa çıkan biletlerle ilgili olarak Semt77 Yalovaspor Kulübü’nden,” Hazırlık maçında 25 Şubat Cumartesi günü evimiz 90. Yıl Spor Salonunda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u konuk edeceğiz. Bu maçın biletleri 25 TL’den satışa sunuldu. Maça gelmek isteyenler Rüstempaşa Mahallesi, Fatih Caddesi, Hürriyet Sokak No:10/1’de bulunan Coffee Met ve Adnan Menderes Mahallesi Rahmi Üstel Caddesi No:56/B’de faaliyet gösteren Fırın Taxi Market’ten temin edebilirler. Maç günü biletler 90. Yıl Spor Salonu gişelerinden de satılacaktır. Bu yardım karşılaşmasında elde edilecek tüm bilet gelirleri, deprem bölgesi için kullanılacak” denildi.

Editör: TE Bilişim