Bu sezon Erkekler Hentbol 1. Ligi A Grubunun iddialı takımlarından Sherin İnebolu Spor Kulübü ile giriş yapan genç sporcu ilk iki maçında 16 golle tüm dikkatleri üzerine çekti. Geçirdiği ağır sakatlığın ardından 2 yıl sonra parkelere geri dönen Yalovalı oyuncu bu sezona da fırtına gibi giriş yaptı.
Erkekler Hentbol 1. Ligi A Grubunun ilk haftasında İstanbul’da Beşiktaş’a konuk olan Sherin İnebolu Spor Kulübü rakibine 45-24 mağlup oldu. Buna karşın Yalovalı Yasin Kırmızı Siyah Beyazlı ekibin kalesini 10 kez havalandırırken takımının en golcü ismi maçında en çok gol atan ikinci ismi oldu. Yalova’nın yetiştirmiş olduğu başarılı hentbolcular arasında yer alan Yasin ikinci maçında takım arkadaşlarıyla birlikte ağırladıkları Nilüfer Belediyesi’ni 38-28’lik skorla devirmeyi başardı. Bu mücadelede Yalovalı oyuncu 6 gole imza atarken savunmadaki başarılı performansıyla adeta parladı.
“Hedefimize ulaşacağız”
Parkelere gollerle döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Yasin Kırmızı,” Yeniden İnebolu’da olmak bu takım için ter dökmek mutluluk verici. Burada olmaktan bu takımın 77 numaralı formasını terletmekten dolay gurur duyuyorum. Bana destek veren yöneticilerime ve teknik ekibe çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte başarılı olacağız. Bu takımın ismini tüm Türkiye’ye duyuracağız” diye konuştu.
“Emeklerimizin karşılığını alacağız”
Sherin İnebolu Spor Kulübü antrenörü Sinan Öz, “Beşiktaş deplasmanına bazı önemli eksiklerimizle gittik. Bunun yanı sıra sezonun ilk maçı olması nedeniyle oyunumuza adapte olma konusunda da zaman zaman zorluk yaşadık. Açıkçası istediğimiz sonucu alamadığımız gibi sahaya yansıtmak istediğimiz oyunu da tam anlamıyla ortaya koyamadık. İkinci maçta evimizde aldığımız galibiyet bize moral oldu. Oyuncum Yasin ve diğerleri her iki maçta da canla başla mücadele verdiler. Hepsini kutluyorum. İnşallah sezon sonunda emeklerimizin karşılığını tüm takım olarak alacağız” diye konuştu.





