2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi başından devreye alınan Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi(YEGES) kapsamında yıl boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Bu etkinliklere “100 Yüze 100 Oyun” projesi dahil olacak. Hem bu projenin tanıtımı hem de YEGES faaliyetlerinin değerlendirilmesi için Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda toplantı gerçekleştirildi ve görüşmeye ilk ve ortaokul yöneticileri de katıldı.

Yalova Il Milli Egitim Gelistirme Strateji Yeges Toplanti (1)Toplantıda Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’nün yayınlamış olduğu "100 Yüze 100 Oyun' projesi gereği okul bahçelerinde oynanacak oyunlardan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "TOMBİK" oyununun malzemelerinin dağıtımı, oyuncu kartlarının çıkarılması ve 28 Mayıs Dünya Çocuk Oyunları Günü’nde gerçekleştirilecek olan YEGES Çocuk Şenliği hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Bölge Finalinden Dereceyle Döndüler Bölge Finalinden Dereceyle Döndüler

Yalova Il Milli Egitim Gelistirme Strateji Yeges Toplanti (4)Yalova Il Milli Egitim Gelistirme Strateji Yeges Toplanti (2)

Editör: Arda Yavuz