31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli Genel Seçimlere az bir zaman kala siyasal partiler ve Belediye Başkan adayları vatandaşları ikna etme çalışmalarına devam ediyor. Partilerin adayları Belediye Başkanı olabilmek için projelerini açıklayarak oy isterken bu sürecin en heyecanlı yaşandığı seçim bölgelerinden biri de Çiftlikköy oldu.

Becan; Halkımızla Geleceğe Yürüyoruz Becan; Halkımızla Geleceğe Yürüyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, seçim çalışmalarına son sürat devam ederken seçmenler için son vaadi, geçtiğimiz günlerde “Sahipsiz Köprü Kimin?” başlığı ile haber yaptığımız Yalova Eski Devlet Hastanesi’nin arka tarafındaki Bahar Sokak’taki köprü oldu. Yele ekibiyle birlikte köprünün olduğu yere giderek video çekimi yaptı ve yeni vaadini seçmenlere açıkladı.

“Köprü talebi karşılamıyor”

Çiftlikköy’ün en büyük sorunlarından birinin trafik olduğunu vurgulayan Yele, “Bu bölgede eskiden beri kullandığımız hastane arkasındaki köprümüz derme çatma bir köprü ve artık talebi karşılamıyor. Önümüzdeki süreçte size bir Adil Yele sözü;  Bu Royal Blue’nun arkasından gelen yolu biz direkt karşıya bağlayacağız. Vatandaşlarımız çok rahat bir şekilde Çiftlikköy’e ulaşım sağlayacak” dedi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz