Kirazlı “Fırtına”ya Yakalandı! Kirazlı “Fırtına”ya Yakalandı!

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Liglerde ilk yarılar tamamlandı. 3. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Yeşilovaspor ile Altınova Belediyespor aldıkları mağlubiyetler sonrasında devre arasına kötü girdi. 
13. haftalık zorlu maratonu şampiyonluk adayımız Yeşilovaspor 30 puanla ikinci, Altınova Belediyespor ise 12 puanla onuncu sırada tamamladı. 3. Grupta 36 puanlı Nilüfer Belediye Futbol Kulübü devre arasına lider girdi. 10 puan toplayabilen Görükle İpekspor ve 6 puanı bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor küme düşme hattını oluşturdu.
İlk yarının son haftasında Amatör Saha-1’de Yeşilovaspor rakibi Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü ile kozlarını paylaştı. Şampiyonluk yolunda giden iki takımın mücadelesini Cüneyt Balçık ve Sinan Yıldırım(2)’ın golleriyle konuk ekip 3-1 kazandı. Temsilcimizin tek golü ise Hakan Öztürk’ten geldi.
Bursa deplasmanında Görükle İpekspor’a konuk olan Altınova Belediyespor Adnan Ertuğrul’un gollerine mani olamayınca evine 2-0’lık yenilgiyle döndü.
Mustafakemalpaşaspor Belediye sahasında Bigaspor engelini Cihat Kahraman ve Ferhat Kankılıç’ın golleriyle 2-0 aştı. Çanakkale’de Yeni Çanspor’a konuk olan Özcan Sert’in çalıştırdığı Doğugücü Futbol Kulübü rakibini Umut Doğdu(2) ve Samet Şenol’un golleriyle 3-1 yendi. Ev sahibinin tek sayısı Eren Makul kaydetti.
İnişli çıkışlı grafik çizen Arifiye Kalaycıspor sahasında Eti Maden Etispor’u 2-1’le geçti. Sakarya ekibi 3 puanı Abdül Samet Yıldız ve Furat Koç’un golleriyle kazandı. Evine eli boş dönen Balıkesir temsilcisinin sayısı Muhammed Şura Çetin kaydetti.
Geçen hafta Yalova’dan 1 puanla ayrılan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 13. Haftada Hendekspor’u 2-1 yenerek büyük sürprize imza attı. Ev sahibinde goller Ahmet Tekin ve Birkan Aydın’dan gelirken, konuk takım tek sayısını Okan Demir’le buldu. 
Haftanın en gollü maçında Burhaniye Belediyespor sahasında Karasuspor’u 4-2 devirdi. Balıkesir ekibinin golleri Altan Güler, Hakan Çakır, Emirhan Recep ve Kadir Kaya’dan geldi. Sakarya temsilcisinde ise Hamza Tekin ve Ömer Taşkın rakip fileleri havalandırdı. Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta ikinci yarı maçları 4 Şubat 2024 tarihinde başlayacak.

Yeşilova ve Altınova İlk Yarıyı Kötü Kapattı (2)Yeşilova ve Altınova İlk Yarıyı Kötü Kapattı (3)Yeşilova ve Altınova İlk Yarıyı Kötü Kapattı (1)-1Yeşilova ve Altınova İlk Yarıyı Kötü Kapattı (1)

Editör: Arda Yavuz