29 Yıldır Otizmli Çocuğuna Gözü Gibi Bakıyor 29 Yıldır Otizmli Çocuğuna Gözü Gibi Bakıyor

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta 12. Hafta geride kalırken temsilcilerimizden Yeşilovaspor hata yapmayarak zirve takibini sürdürürken, Altınova Belediyespor ise puan kayıplarına yenisini ekledi.
Zirvede 33 puanla Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü yer alırken, onu 30 puan toplayan ve grubun tek namağlup takımı olan Yeşil Beyazlı ekibimiz ikinci, 21 puanla Burhaniye Belediyespor üçüncü sırada yer aldı. 
12 puana sahip Sarı Yeşilli ekibimiz ise bu haftayı 10. Sırada noktaladı. Küme düşme hattında 7 puanla Görükle İpekspor ve 3 puanı bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor kalmayı sürdürdü.
12. hafta maçları kapsamında Sakarya’da Hendekspor’a konuk olan Yeşilovaspor rakibini Umut Kıral ve Hakan Öztürk’ün golleriyle 2-1 devirdi. Ev sahibinin tek sayısına Ümit Koz imza attı.
Evinde son sıradaki Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşan Altınova Belediyespor mücadeleyi 3-3 tamamladı. Temsilcimizin golleri Kerem Ali Seymen, Enes Domurcuk ve Mustafa Aydoğdu Aydoğan’dan geldi. Konuk ekibin sayılarına Muhammed Oğuzhan Ceylan imzasını attı.
Bursa derbisinde Doğugücü Futbol Kulübü ile Mustafakemalpaşaspor Belediye 0-0 berabere kaldı. Karasuspor evinde oynadığı maçta Görükle İpekspor’la sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Sakarya ekibinin golüne Hamza Tekin, Bursa ekibinin sayısını ise Cevdet Aydın kaydetti. Eti Maden Etispor ile Yeni Çanspor’da bu haftayı 0-0 eşitlikle tamamladılar. Bigaspor zirveyi zorlayan Burhaniye Belediyespor engelini Arif Arslan’ın golüyle 1-0’lık skorla aştı.
Lider Nilüfer Belediye Futbol Kulübü sahasında Arifiye Kalaycıspor’u Ali Şentürk, Hasan Basri Ünal, İsmail Can Çavuşluk, Sinan Yıldırım ve Barış Bakça’nın golleriyle 5-0 devirdi. Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta ilk yarının son hafta maçları 7 Ocak 2024 Pazar günü oynanacak ve tüm maçlar 14:00’da başlayacak.

yalova-altinova-yesilova-bolgesel-amator-lig-mac-futbol, (5)yalova-altinova-yesilova-bolgesel-amator-lig-mac-futbol, (3)

Editör: Arda Yavuz