Kayseri’den özel uçakla İstanbul’a ardından karayoluyla Yalova’ya 4 şampiyonluğu bulunan başarılı oyuncu Başkan Yalçın Oruç ve Sportif Direktör Sefa Demir’le masaya oturduktan sonra anlaşma sağladı. Yeşilovaspor’a imzayı atan Onur Kaya,” Yeşilovaspor’un şampiyonluğu için var gücüyle mücadele edeceğim” dedi.

Yeşilovaspor iç transferde Umut Kıral’ın yanı sıra Tunay Biçer ve Muhammed Sönmez’i kadroda tutarken, dış transferde Polatdemir, Mesut Uzun ve Ebubekir Yardım’ın yanı sıra Yalova’nın iki yıldız oyuncusu Batuhan Kaya ve İlker Avşeren’le anlaşma sağlamıştı. Sezona Aytaç Yaka yönetiminde girecek olan Yeşil Mavili ekip hedefi olan şampiyonluğu ne kadar arzu ettiğini Onur Kaya’yı transfer ederek iddiasını yenilemiş oldu.

“Onur Kaya kimdir?”

Futbola 2005 yılında Süper Lig ekibi Yukatel Kayserispor’da başlayan Onur Kaya, Sarı Kırmızılı ekip çatısı altında 8 yıl boyunca ter döktü. Sonrasında Kayseri Yolspor’a transfer olan başarılı ön libero Osmaniye Futbol Kulübü, Ünye 1957 Spor, Yozgatspor 1959 FK, Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş., Develi Gücü Spor Kulübü, Adana 1954 Futbol Kulübü ve Eşin Grup Sökespor formalarını terletti.

4 şampiyonluğu bulunan başarılı orta saha Bölgesel Amatör Ligde 201 maçta forma giyerken 7 gol attı. Onur Kaya Türkiye Kupası’nda ise 5 kez boy gösterdi.

Yeşilova’dan Flaş Transfer2

Editör: Rümeysa Şahin