Yalova’nın öncü kulüplerinden Yeşilovaspor, 2017-2018 sezonu için çalışmalarına başlıyor. Mavi Yeşilli ekipte A takım, U-19, U-17 ve U-12 takımları kendi tesislerinde topbaşı yaparak yeni sezonun startını verecek.
Geçen sezon mücadele ettiği 1. Amatör Kümede uzun süre Acarspor ve Hacımehmetspor ile yarış içerisinde olan Yeşilovaspor bu sezon ise gözünü şampiyonluğa dikti. Altyapısında yetiştirdiği oyuncularla özkaynak düzeni içerisinde mücadele edecek Turan Çağlar’ın ekibi, U-19, U-17 ve U-12 liglerinde de şampiyonluğun güçlü adayı olacak.
Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Turan Çağlar,” Geçen sezona durgun başlayıp ardından damgamızı vurduk diyebilirim. Takımımız çıktığı her mücadelede üzerinde taşıdığı formanın hakkını vererek sahadan olumlu sonuçlarla ayrılmayı başardı. 2017-2018 futbol sezonunda mevcut kadromuz ile sezonu açmayı planlıyoruz. Altyapımızdan yetişen oyuncularımızla mücadele edip başarıya ulaşmak istiyoruz. Yeni sezon için çalışmalarımıza kendi tesislerimizde bugün başlıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim