Yılmaz, “24 derslikli Yalova Lisesi inşaatında zemin iyileştirme ve gro beton çalışmaları tamamlanmış olup, temel betonu döküm aşamasında faaliyetler kesintisiz bir şekilde kontrol denetimi idaremiz ve Çevre Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personelleri ile takip ediliyor” dedi. 24 Derslikli Yalova Lisesi ve Kapalı Spor Salonu inşaatında spor salonunu ardından yeni okul binasının temel atma süreci devam ediyor.

Devam eden inşaat çalışmalarına ilişkin açıklamada bulunan Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, “Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Kışın yağışlar dolayısıyla yavaşlama oldu temel noktasında ama havaların ısınmasıyla beraber süreçte hızlandı. Spor salonunun temelini çıktık orada temel süreci tamamlandı, orada imalatlar ve yapım işi devam ediyor. 24 derslik binada ise zemin iyileştirme ve gro beton çalışmaları tamamlanmış olup, temel betonu döküm aşamasında faaliyetler kesintisiz bir şekilde kontrol denetimi idaremiz ve Çevre Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personelleri ile takip ediliyor. Şu an projesine uygun bir şekilde iş sürecinde de bir aksama olmadan devam ediyor.

BİTİŞ TARİHİ: 11 ŞUBAT 2025

600 günlük bir iş bitirme süresi vardı. Sözleşmesine göre de iş bitirme süresi 2025 yılı 11 Şubat. Bu programın dışında bir aksilik yok. Her şey planlandığı gibi gidiyor. Toplam inşaat alanı 7109 metrekare. Bodrum artı zemin ve 3 kat şeklinde projelendirildi. Sığınak, çok amaçlı salonlar, tuvaletler, teslim merkezi var bodrum katta. Zemin katta da yemekhane, kantin, okul idareci odaları, tuvaletler, derslikler, laboratuvar, kütüphane, revir, spor salonu, soyunma odaları ve duşlar yer alıyor. Diğer katlarda bu şekilde gidiyor. Üçüncü katta da ayrıca atölyeler ve laboratuvarlar mevcut projede. Şu an hamdolsun bir problem yok, planladığımız şekilde devam ediyor süreç. Sözleşmesinde belirlenen tarihte yani 2025 yılı Şubat ayının 11’inde bitecek. Birkaç aya inşallah kaba inşaat çalışmalarını bitirmiş oluruz. Eğitime açılma dönemi de muhtemelen Milli Eğitim Müdürlüğümüzün takdirleri doğrultusunda 2025’in sonuna doğru olur diye düşünüyorum” dedi.

Halil İnalcık Sempozyumu Bugün Başlıyor! Halil İnalcık Sempozyumu Bugün Başlıyor!

Yalova Il Ozel Idare Genel Sekreter Yalova Lisesi Insaat Son Durum (3)

Yalova Il Ozel Idare Genel Sekreter Yalova Lisesi Insaat Son Durum (2)

Editör: Arda Yavuz