Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi(TSBSL)’ndeki ekibimiz HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) üçüncü haftayı bay geçecek. Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) himayesine geçen TSBSL’nde A ve B Gruplarında üçüncü hafta maçları bugün ve yarın oynanacak. Bu haftayı YOSK dinlenerek geçirecek.

İlk haftada İzmir Büyükşehir Belediyesi deplasmanına çıkan Yalova ekibi rakibine 77-49 mağlup olurken, ikinci haftada ise sahasında Tosyalı İskenderun’la kozlarını paylaşmış ve maçı 72-68 kaybetmişti. Bu haftayı bay geçecek olan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Karadeniz deplasmanında Karabük Demir Kartal’a konuk olacak.

Üçüncü hafta da ise A Grubunda bugün Muş BESK-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi-Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Tosyalı İskenderun-Karabük Demir Kartal, yarın ise Gazişehir Gaziantep-Galatasaray Tunç Holding karşı karşıya gelecek.

B Grubunda ise bugün Ordu Büyükşehir Belediyesi-KKTC Vakıflar, Pendik Belediyesi ESK-Fenerbahçe Göksel Çelik, Beşiktaş-Bağcılar Belediyesi kozlarını paylaşacak.

Fırtınaspor’dan 5 Gollük Gösteri Fırtınaspor’dan 5 Gollük Gösteri

yalova-yosk-ortapedik-engelli-tekerlekli-sandalye-basketbol (2)-1yalova-yosk-ortapedik-engelli-tekerlekli-sandalye-basketbol (1)-1yalova-yosk-ortapedik-engelli-tekerlekli-sandalye-basketbol (1)

Editör: Arda Yavuz