29 Yıldır Otizmli Çocuğuna Gözü Gibi Bakıyor 29 Yıldır Otizmli Çocuğuna Gözü Gibi Bakıyor

Şampiyonluk adayları Galatasaray Tunç Holding ve Fenerbahçe Göksel Çelik gruplarını lider olarak tamamladı. A Grubunda yer alan HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) ise bu sezonki ikinci galibiyetini alarak küme düşme potasından uzaklaştı.

A Grubunun 8. Haftasında Muş BESK deplasmanına çıkan HDI Sigorta YOSK rakibini 62-53 devirmeyi başardı. Evine galibiyetle dönen YOSK puanını 9’a çıkartıp nefes aldı. Oynadığı 7. Karşılaşmayı da kaybeden Muş ekibi son sıraya demir attı.

Zirvenin sahibi olan Galatasaray 8. Hafta maçında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 84-50 devirdi. Sarı Kırmızılı ekip bu sonuçla puanını 16’ya çıkarttı. Grubun diğer mücadelelerinde Gazişehir Gaziantep, evinde Tosyalı İskenderun’u 81-63 yendi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de seyircisi önünde Karabük Demir Kartal’ı 61-52 mağlup etmesini bildi.

B Grubu’nda Fenerbahçe Göksel Çelik sahasında Bağcılar Belediyesi’ni 71-33 gibi farklı skorla geçerek 14 puanla ve namağlup bir şekilde liderliğini devam ettirdi. Grubun diğer müsabakalarında Ordu Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Pendik Belediyesi ESK’i 59-48 yendi. TSK Rehabilitasyon Merkezi ESK de Ankara’da ağırladığı KKTC Vakıflar İdaresi’ni 82-55 ile mağlup etti.

yalova-yosk-tekerlekli-sandalye-basketbol-mus-galibiyet (2)-1yalova-yosk-tekerlekli-sandalye-basketbol-mus-galibiyet (1)-1yalova-yosk-tekerlekli-sandalye-basketbol-mus-galibiyet (2)

Editör: Arda Yavuz