Yeşilova Taraftarına Galibiyet İle Veda Etmek İstiyor Yeşilova Taraftarına Galibiyet İle Veda Etmek İstiyor

Dördüncü hafta maçları kapsamında temsilcimiz ligin yeni takımlarından Karabük Demir Kartal takımının konuğu olacak. Yenimahalle Spor Salonunda 17 Kasım Pazar günü 13:00’da başlayacak karşılaşmada Hakan Erdoğan, Ali Çalışkan ve Mustafa Kahraman hakem üçlüsü yönetecek.

Ülkemizi ve ilimizi Avrupa kupalarında da temsil edecek olan HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, başantrenörü Murat Saltan yönetiminde hazırlıklarını tamamladıktan sonra Karabük’e hareket etti.

Sezona 77-42’lik İzmir Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetiyle başlayan YOSK, ikinci haftada evinde Tosyalı İskenderun’a 72-68 boyun eğmişti. Yeşil Kırmızılı ekibimiz üçüncü haftayı ise bay geçti.

Süper Ligin yeni ekibi Karabük Demir Kartal takımı ilk maçında Gazişehir Gaziantep’e 94-59 yenilirken, ardından evinde İzmir Büyükşehir Belediyespor’a 67-62 mağlup olmuştu. Geçen hafta ise Tosyalı İskenderun deplasmanına çıkan Karadeniz ekibi evine 74-62’lik galibiyetle döndü.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi A Grubunun dördüncü haftasında Karabük Demir Kartal- HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü maçının yanı sıra Galatasaray-İzmir Büyükşehir Belediyespor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Tosyalı İskenderun ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi-Gazişehir Gaziantep takımları karşı karşıya gelecek.

yalova-yosk-galibiyet-hedef-takım-basketbol (1)

Editör: Arda Yavuz