Yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 3. Grubun altıncı haftasında Yeşil Mavili ekibimiz saha ve seyircisi önünde Görükle İpekspor’u ağırlayacak. İki takım 19 Kasım Pazar günü Yalova Atatürk Stadyumunda saatler 14:00’ı gösterdiğinde kozlarını paylaşacak. Kritik mücadelede Ankara bölgesinden Bedirhan Efeakdoğan düdük çalacak. Efeakdoğan’ın yardımcılıklarını aynı bölgeden Volkan Altuntaş ve Sadık Eren Ulusoy üstlenecek.

Geçen hafta Yalova derbisinde Altınova Belediyespor’a konuk olan Yeşilovaspor rakibini Hakan Öztürk ve Enes Akdeniz’in golleriyle 2-1 mağlup etmişti. Oynadığı 36 resmi maçta bileği bükülmeyen Yeşil Mavili ekibimiz hafta sonunda taraftarının desteğiyle 3 puana uzanmak istiyor. Kritik 90 dakika öncesinde cezalı olan Ömer Faruk Özdemir ile Çağatay Polatdemir ile sakatlığı bulunan Ahmet Olğun forma giyemeyecek. Yeni transfer Doğukan Çınar görev verilmesi halinde ise Görükle İpekspor’a karşı süre alacak.

Paşakent Dört Köşe! Paşakent Dört Köşe!

“Tüm Yalovalılar davetlidir”

Yeşil Mavili ekibimizin başarılı başkanı Yalçın Oruç,” Yeşilovaspor olarak hafta sonunda önemli bir maça çıkacağız. Önceki maçlarda olduğu gibi Görükle İpekspor karşısında da tek düşüncemiz galibiyettir. 3. Lig hedefiyle çıktığımız bu yolda maçlarımıza Tüm Yalovalılar davetlidir. Şampiyonluk yolunda ilerlediğimiz Bölgesel Amatör Ligin de öncelikli amacımız Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü maçına kadar yolumuza kayıpsız ilerlemek ve ilk yarının son haftasında rakibimiz yenip ana hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

yalova-yesilovaspor-bursa-gorukle-futbol-mac-ıpekspor (2)

Editör: Arda Yavuz