Yalova’da faaliyetler gerçekleştiren Kadın Kooperatiflerine destek olmak amacıyla kurumsal sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Yalova Belediyesi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ve Yalova Girişimci Kadınlar Derneği işbirliği ile Kadın Kooperatifi Ürünlerinin satışına Destek olunması amacı ile İDO Feribot Terminali önünde oluşturulan “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Satış Yeri” oluşturuldu. Kadın girişimcilerin ürünleri, İDO Feribot Terminali önünde sergilenmeye başlarken Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek, “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Satış Yeri”ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziayrette Yalova Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Oya Akbulut ve dernek üyeleri ile kooperatiflere yapılacak desteklerle ilgili görüşmede bulunuldu.

14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı 14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

Yalova Ytso Girisimci Kadin Belediye Sosyal Sorumluluk Kooperatif (7)Yalova Ytso Girisimci Kadin Belediye Sosyal Sorumluluk Kooperatif (5)Yalova Ytso Girisimci Kadin Belediye Sosyal Sorumluluk Kooperatif (6)Yalova Ytso Girisimci Kadin Belediye Sosyal Sorumluluk Kooperatif (2)Yalova Ytso Girisimci Kadin Belediye Sosyal Sorumluluk Kooperatif (3)Yalova Ytso Girisimci Kadin Belediye Sosyal Sorumluluk Kooperatif (1)

Editör: Arda Yavuz