Çandır; İlaç ve Gıdaya Ulaşım Her Geçen Gün Zorlaşıyor Çandır; İlaç ve Gıdaya Ulaşım Her Geçen Gün Zorlaşıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri teröre karşı mücadelesine tüm hızıyla devam ediyor. Bu operasyonlar çerçevesinde Irak’ın Kuzeyinde bulunan terör örgütü PKK’nın etkinliğini kırabilmek için operasyonlar yapılırken geçtiğimiz gün acı bir haber geldi. Terör Örgütü PKK militanlarının Kuzey Irak Bölgesi’nde gerçekleştirdiği saldırı sonrası 6 asker şehit oldu.
Haberin duyulmasının ardından ülkemizin dört bir yanında faaliyet yürüten kurum, kuruluş, siyasal parti, STK’lar ve sanatçılardan birçok isim baş sağlığı dileğinde bulundu. 
Zafer Partisi ise Yalova’nın da dahil olduğu 81 ilde eş zamanlı olarak meydanlara çıktı ve anma törenleri düzenledi. Yalova’da gerçekleştirilen anma için Zafer Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Güzel ve beraberindeki İl Yönetimi, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. Zafer Partililere bir grup Yalovalı genç de eşlik etti. Şehitler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından Meydan’daki Atatürk büstüne çiçek bırakıldı.
Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Aday Adayı Mevlut Yıldırım konu ile ilgili, “Zafer Partisi bu anma törenlerini 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirdi. Türk milletinin koruyucusu askerlerimiz için bunun yeterli olmayacağını biliyoruz ama görevimizi yapmak istedik. Şehit askerlerimizin ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-zafer-parti-meydan-ataturk-heykel-cicek-asker-sehit-anma-toren (5)yalova-zafer-parti-meydan-ataturk-heykel-cicek-asker-sehit-anma-toren (3)yalova-zafer-parti-meydan-ataturk-heykel-cicek-asker-sehit-anma-toren (4)yalova-zafer-parti-meydan-ataturk-heykel-cicek-asker-sehit-anma-toren (1)

Editör: Arda Yavuz