Yalovalı Teknik Adam ve Sporcular Şampiyonluk Sevinci Yaşadı Yalovalı Teknik Adam ve Sporcular Şampiyonluk Sevinci Yaşadı

Bu iki takımı 10’ar puanla Anadoluspor ve Çalıca Gençlik takımları takip ediyor. 2023-2024 sezonu başlamadan önce ligden çekilen Subaşıspor 2. Amatör Kümeye gerilemişti.

Yedinci haftanın açılışını iki şampiyonluk adayının karşılaşması yaptı. Amatör Saha-1’de Anadoluspor’a konuk olan Sultaniyespor rakibini 2-0’lık net skorla devirdi. Bu sonuçla Çiftlikköy ekibi namağlup unvanını korudu. Sarı Siyahlı ekip ise Süper Amatör Küme yolunda ağır yara aldı.

Yine aynı sahada oynanan müsabakada genç oyuncularıyla göz dolduran ve hedefine adım adım ilerleyen Akköyspor rakibi Demirspor engelini 2-0’la geçip 3 puana uzandı. Teşvikiye’de oynanan zorlu 90 dakikada Çalıca Gençlik ile Acarspor 1-1 berabere kaldı. Amatör Saha-1’de oynanan Doğuşspor ile Çavuşçiftliği Kültürspor maçında kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 3-3’lük eşitlikle ayrıldı. Grubun sekizinci hafta maçları 18 ve 19 Kasım tarihleri arasında oynanacak.

yalova-sultaniye-akkoy-spor-futbol-mac-zirve-ambargo (1)

Editör: Arda Yavuz