Acarspor’un Erken Vedası Acarspor’un Erken Vedası

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin 33. Haftasında Finalspor’u ağırlayan Yeşil Kırmızılılar rakibini 74-65 yenerek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Yalova’nın başarılı spor kulüplerinden olan Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı’nın nefes kesen şampiyonluk maçını Başkan Canbay, mesai arkadaşlarıyla ve aileleriyle beraber takip etti. 
Yalova Subasi Belediye Baskan Turan Canbay Semt77 Yalovaspor Sampiyon (3)Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin 33. haftasında Finalspor’u 74-65 mağlup eden Semt77 Yalovaspor, bitime bir hafta kala Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne çıkmayı garantiledi. 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk periyodunu 18-17 geride tamamlayan Semt77 Yalovaspor, soyunma odasına 41-39 üstün gitti. Semt77 Yalovaspor, üçüncü periyodunu 56-52 önde geçtiği müsabakadan 74-65 sayıyla zaferle ayrıldı. Yalova ekibi bu sonuçla Basketbol Süper Ligi’ne yükselme başarısı gösterdi.
Yalova Subasi Belediye Baskan Turan Canbay Semt77 Yalovaspor Sampiyon (2)90. Yıl Spor Salonundaki heyecana ortak olan Canbay,” Çalışma arkadaşlarımız ve değerli aileleriyle birlikte, Yalovamızın başarılı takımı, Semt77 Yalovaspor Basketbol’un şampiyonluk maçında yerimizi aldık. Kıyasıya rekabet dolu geçen maçta heyecan dolu anlar yaşadık. Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımına, Basketbol Süper Ligi yolunda başarılar diliyorum. Tüm takım oyuncularını ve teknik heyetini bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

Editör: Arda Yavuz