Acarspor’un Erken Vedası Acarspor’un Erken Vedası

Sergen Maden ve Abdurrahim Erturan’ın kırmızı kart görerek sezonu tamamladığı Teşvikiye’de goller penaltıdan Sergen Maden, Özkan Beyazduman ve Mutluhan Ar’dan geldi. Evine 1 puanla dönen Safran’ın sayılarına ise Anıl Can Alma, Arif Yıldız ve Furkan Hükürek imza attı. Tecrübeli orta saha oyuncusu Zübeyir Nalbant’ta bu maçta kırmızı kart gören isimler arasında yer aldı.
Teşvikiye Şehit Mehmet Yurttaş sahasında oynanan mücadelede Ramazan Karahasan, Burak Demirel ve Kadir Akay Menekşeoğlu görev yaptı. Maça çok hızlı başlayan Safranspor 4. Dakikada Anıl Can Alma ve 9. Dakikada Arif Yıldız’ın golleriyle bir anda öne geçti.  2 farklı geriye düşen Teşvikiye Belediyespor 15. Dakikada penaltı kazandı. 
Yalova Mac Futbol Gol Kart Beraberlik (2)Takımın maestrosu Sergen Maden başarılı vuruşuyla farkı 1’e indirdi. Bu golle şahlanan Kırmızı Yeşillilerde 22. Dakikada sahneye Özkan Beyazduman çıkarak skoru 2-2’ye eşitledi. Baskısını arttıran ve galibiyet golünü arayan Teşvikiye Belediyespor’da Mutluhan Ar 33’teki golüyle takımını 2-0 geriye düşmesine karşın 3-2 öne geçirdi.
Mücadelenin 43. Dakikasında Zübeyir Nalbant gördüğü ikinci sarı kart sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kalıp takımını 10 kişi bıraktı. İkinci yarıda tempolu başladı. 52. Dakikada Teşvikiye’de Sergen Maden kırmızı kart gördü. Sahada 10 kişi kalan ev sahibi ekip bir şoku da 69. Dakikada Abdurrahin Erturan’ın gördüğü kırmızı kartla yaşadı. 
9 kişi kalan rakibi karşısında oyunun kontrolünü eline alan Safranspor 74’te Furkan Hükürek’in golüyle 3-3 yakaladı. Bu gol zorlu 90 dakikanın da skorunu belirledi. 

Editör: Arda Yavuz