Başkan Soygüzel, Saadet Partisi Heyetini Kabul Etti Başkan Soygüzel, Saadet Partisi Heyetini Kabul Etti

Özyiğit bu proje ile ilçede kamu, sanayi, üniversite işbirliğinin de sağlanmasını hedeflediklerini ifade etti. Altınova için 20 Altın Proje adı altında projelerini tanıtmayı sürdüren AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova’da kamu, sanayi üniversite işbirliğini sağlamayı hedefleyen önemli bir projesini daha kamuoyuna açıkladı.

Yalova Altinova Belediye Baskan Regaip Ahmet Ozyigit Proje Secim Calisma Tersan Bolge Egitim Merkezi (4)Bu çerçevede nitelikli bireyler yetiştirilerek şehre katkı sunulacağının altını çizen Özyiğit, “Tersaneler bölgesinde, gençlerimizin geleceğini şekillendirecek bir eğitim merkezi oluşturacağız. Bu eğitim merkezi;  fakülte, meslek yüksekokulu ve çıraklık bölümlerini bünyesinde barındırarak gençlerimizin alanlarında uzmanlaşmalarını sağlayacak. Kamu, sanayi ve üniversite işbirliği mottosu altında kurulacak olan bu eğitim merkezinde gençlerimize iş garantisi verilecek. Bu, gençlerimizin eğitim aldıkları alanda okurken staj yapması daha sonrasında ise istihdam edilmelerini kolaylaştırarak geleceklerini güvence altına almayı amaçlıyor.

Yalova Altinova Belediye Baskan Regaip Ahmet Ozyigit Proje Secim Calisma Tersan Bolge Egitim Merkezi (3)Bu projenin asıl amacı, nitelikli bireyler yetiştirerek şehrimize katma değer sağlamak ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu uzmanları yetiştirmektir. Eğitim merkezimiz, gençlerimize sadece teorik bilgi değil, aynı zamanda pratik beceriler de kazandırarak onları iş dünyasına daha hazır hale getirecek. Altınova'nın geleceği için büyük önem taşıyan bu proje, gençlerimize yol göstererek onların potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlayacak. Gençlerimizin başarısı, şehrimizin başarısı demektir ve bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte geleceğe daha umut dolu bakıyoruz.” dedi.

Yalova Altinova Belediye Baskan Regaip Ahmet Ozyigit Proje Secim Calisma Tersan Bolge Egitim Merkezi (1)

Editör: Arda Yavuz