Emek ve dayanışmanın simgesi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında, Yalova Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın iş birliğinde işyeri ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretler kapsamında, Yalova istihdamına ve emek piyasasına katkı sunan firma temsilcileri ve çalışanlarla bir araya gelindi.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın başkanlığında yapılan ziyaretlerde, engelli istihdamında yasal yükümlülüklerinin üzerinde, kontenjan fazlası personel çalıştıran engelli dostu işyerlerine teşekkür belgeleri takdim edildi. Vali Kaya, engelli bireylerin iş gücüne katılımına verdikleri destekten dolayı işverenlere teşekkür ederek, bu örnek yaklaşımlarının diğer firmalara da ilham olmasını temenni etti.

Yalova Vali 1 Mayis Ytso Iskur Ziyaretler (5)

Kadıköy Belediyesi’nden Altyapı ve Sosyal Donatılar İçin Yoğun Mesai Kadıköy Belediyesi’nden Altyapı ve Sosyal Donatılar İçin Yoğun Mesai

Ziyaret kapsamında ayrıca, Yalova’da şekerleme üretimi alanında yatırım yapan bir işletmeye de hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Kaya, firma yetkililerine başarılar diledi.

Ziyaretlerde Vali Dr. Hülya Kaya’ya, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek, İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede, SGK İl Müdür Yardımcısı Dursun Işık ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin eşlik etti.

Yalova Vali 1 Mayis Ytso Iskur Ziyaretler (2)

Yalova Vali 1 Mayis Ytso Iskur Ziyaretler (1)

Kaynak: Haber Merkezi