Yalova Üniversitesi Sporcuları Hazır: Bekle Bizi Play-Off Yalova Üniversitesi Sporcuları Hazır: Bekle Bizi Play-Off

23 ve 24 Mart 2024 tarihleri arasında oynanacak müsabakalar öncesinde A Grubunda 13 puana sahip Kirazlı Köyüspor, B Grubunda yine aynı puana sahip Yalova Üniversitesispor liderlik koltuğunda oturuyor. 
A Grubunda 6. Haftanın açılış maçında Yalova Kartalspor ile Çağlarspor kozlarını paylaşacak. Bugün Amatör Saha-1’de oynanacak mücadele 12:00’da başlayacak. Ramazan Karahasan, Zeki Yasin Bafralı ve Muhammet Ömür Mercan hakem üçlüsü mücadeleye atandı. 
Yalova Ikinci Amator Kritik Mac Hafta Spor Futbol (3)24 Mart Pazar günü ise üç maç oynanacak. 14:00’da Amatör Saha-1’de Kirazlı Köyüspor-Armutlu Belediyespor karşı karşıya gelecek. Erdem Sırmacı’nın yöneteceği 90 dakikada Gökhan Çağşırlıoğlu ve Burak Demirel bayrak sallayacak. Aynı saatte Amatör Saha-2’deki mücadelede Samanlıspor ile Yalova Çotanaklar kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı İrfan Demir yönetirken, Mesut Bingöl ve Kadir Akay Menekşeoğlu yardımcılıklarını üstlenecek.
Yalova Ikinci Amator Kritik Mac Hafta Spor Futbol (2)Teşvikiye Mehmet Yurttaş Sahasında 15:30’daki maçta Çınarcık Fırtınaspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelirken, mücadelede Sezer Arıcı, Kaan Duman, Yunus Bitken hakem üçlüsü atandı.
B Grubunda 6. Haftanın açılış maçında lider Yalova Üniversitesispor ile 1973 Tokmakspor kozlarını Amatör Saha-1’de 14:00’da paylaşacak. Erdem Sırmacı’nın düdük çalacağı maçta Gökhan Çağşırlıoğlu ve Muhammet Ömür Mercan yardımcı hakemlik görevini üstlenecek.
Yalova Ikinci Amator Kritik Mac Hafta Spor Futbol (4)24 Mart Pazar günü Amatör Saha-1’de saatler 12:00’ı gösterdiğinde İdmanocağı ile Kocaderespor karşı karşıya gelecek. Bu maça Ramazan Karahasan, İrfan Demir ve Kadir Akay Menekşeoğlu hakem üçlüsü atandı.
Armutlu İlçe Stadyumunda Fıstıklı Gençlikspor-Ortaburunspor maçı 15:30’da başlayacak. Bu maça Velat Evran, Musa Efe Erşahin ve Ufuk Biler hakem üçlüsü atandı. Amatör Saha-1’de 16:00’daki mücadelede Paşakent77 Şahinspor ile Çiftlikköy Kültürspor karşı karşıya gelecek. Abdullah Çalar’ın düdük çalacağı maçta, Ayşe Nida Portakal ve Pınar Sarıbel bayrak sallayacak hakemlerimiz olacak.

Editör: Arda Yavuz