Müsabakalar Şampiyonanın ilk gününde, üç sahada aynı anda başlayan müsabakalarla büyük bir heyecan yaşandı. Toplam 30 ülkeden 64 takım, şampiyonluk için ter döktü. İzleyiciler, sahadaki rekabetin tadını çıkarırken, sporcular da ülkelerini en iyi şekilde temsil etmek için büyük bir gayret gösterdi. İlk günün sonunda, favori takımlar ve sürpriz isimler ön plana çıkmaya başladı.

Yalova Plaj Voleybol Spor Haber Gazete Odul (7)

Kadınlar kategorisinde nefes kesen final maçının ardından, Çekya altın madalyanın sahibi oldu. Çekyalı sporcular, finalde gösterdikleri performansla izleyicileri büyülerken, Polonya gümüş madalya ile yetinmek zorunda kaldı. Bronz madalya ise Letonya'nın oldu. Kadınlar kategorisindeki maçlar, izleyicilere büyük heyecan yaşatırken, sporcuların sergilediği mücadele takdir topladı.

Yalova Plaj Voleybol Spor Haber Gazete Odul (8)

Erkekler kategorisinde ise altın madalyayı İsveç kazandı. İsveçli sporcular, final maçında gösterdikleri üstün performansla rakiplerini geride bırakmayı başardı. Norveç gümüş madalya kazanırken, Fransa bronz madalyanın sahibi oldu. Erkekler kategorisindeki final maçı, izleyicilere adeta bir şölen havası yaşattı ve büyük alkış topladı.

Yalova Plaj Voleybol Spor Haber Gazete Odul (13)

Şampiyonanın sonunda, kadınlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Madalyalar, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Türkiye Voleybol Federasyonu yetkilileri ve CEV temsilcileri tarafından takdim edildi.

Yalova Plaj Voleybol Spor Haber Gazete Odul (16)

Yalova Plaj Voleybol Spor Haber Gazete Odul (15)

Yalova Plaj Voleybol Spor Haber Gazete Odul (14)

2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu 2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu

Yalova Plaj Voleybol Spor Haber Gazete Odul (11)

Yalova Plaj Voleybol Spor Haber Gazete Odul (9)

Yalova Plaj Voleybol Spor Haber Gazete Odul (10)

Yalova Plaj Voleybol Spor Haber Gazete Odul (3)

Muhabir: Rümeysa Şahin