2022-1-RO01-KA220-SCH-000085644 Together in Harmony projesi kapsamında farklı ülkelerden gelen öğrencilerin bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma etkinlikleri Yalova’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Kardelen Ortaokulu’nun ortağı olduğu proje kapsamında Yalova’ya gelen öğrenciler ilde eğlenceli zamanlar geçirdiler. Yalova’da hayata geçirilen etkinliklerle müzik dinletileri, eğitici sunumlar ve sanat etkinlikleri ile farklı kültürler ve bakış açıları paylaşıldı.

Yalova Ulke Ogrenci Haber Gazete (4)Proje kapsamında katılımcılar Yalova'nın tarihi ve turistik noktalarını gezme imkânı buldu. Yalova'nın doğal güzellikleri ve tarihi mekanları, farklı ülkelerden gelen konuklara unutulmaz bir deneyim yaşattı.

"Together In Harmony" projesi, farklı ülkelerden gelen öğrencilerin bir araya gelerek dostluk kurmalarına ve birbirlerinin kültürlerini tanımalarına imkân sağladı. Bu sayede öğrenciler, farklı bakış açıları kazanarak ufuklarını genişlettiler.

4 ülkeden gelerek Erasmus+ projesi "Together In Harmony" kapsamında Yalova’da ağırlanan okulların öğrenci ve yöneticileri bu süreçte kendilerine unutulmaz bir deneyim yaşattıkları için Kardelen Ortaokulu yöneticileri ve öğrencilerine teşekkür ettiler.

Çiftlikköy Belediyesi’nin Gitar Kurslarına Büyük İlgi Çiftlikköy Belediyesi’nin Gitar Kurslarına Büyük İlgi

Yalova Ulke Ogrenci Haber Gazete (5)Yalova Ulke Ogrenci Haber Gazete (3)Yalova Ulke Ogrenci Haber Gazete (2)

Editör: Arda Yavuz