Bir maç fazlası bulunan 21 puanlı 1877 Üvezpınar liderlik koltuğunda oturduğu grupta 18 puanlı Termal Belediyespor ikinci ve 16 puanlı Armutlu Belediyespor’da üçüncü sırada yer alıyor. Ligin bitimine 5 hafta kala ise 10 puanlı Kirazlı Köyüspor, 6 puanlı Gençlerbirliği ve 4’er puana sahip Ortaburunspor ve Yalova Çotanaklarspor erken havlu atmış gibi görünüyor.

A Grubunun 10. Haftasının açılışında iki maç oynanacak. Gençlerbirliği ile Ortaburunspor kozlarını Amatör Saha-1’de paylaşacak ve karşılaşma 13:00’da başlayacak. Müsabakayı Mesut Bingöl, Abuzer Alaca ve Burak Kuyumcu üçlüsü yönetecek. Aynı saatte Termal sahasında başlayacak müsabakada lider 1877 Üvezpınarspor son sıradaki Yalova Çotanaklarspor’u ağırlayacak. Batuhan Akkuş’un düdük çalacağı karşılaşmada yardımcılıklarını Oğuz Kaan Akçan ve Burak Demirel üstlenecek.

Bu grubun kapanış maçında saatler 16:30’ı gösterdiğinde Termal sahasında Termal Belediyespor ile Armutlu Belediyespor karşı karşıya gelecek. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Oğuz Kaan Akçan, Batuhan Akkuş ve Burak Demirel görev alacak.

A Grubunda Kritik Hafta3A Grubunda Kritik HaftaA Grubunda Kritik Hafta2

Editör: Rümeysa Şahin