AK Parti Yalova İl Başkanlığı, İl Danışma Meclisi toplantısını İl Başkanı Umut Güçlü başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya İl Yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, İl Gençlik Kolları Başkanı Canay Caner, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Belediye Meclisi Grup Başkanı Fatih Şahin ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Birlik ve kardeşlik içinde gerçekleşen toplantıda, AK Parti teşkilatı şehrin ve milletin hizmetinde olmaya devam edeceklerini vurguladı. İl Başkanı Umut Güçlü, teşkilatın gücüne dikkat çekerek, “Şehrimize, milletimize ve geleceğimize hizmet için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti’nin milletin sesi, umudun adresi, icraatın ve vizyonun öncüsü olduğunu belirten Güçlü, partinin güçlü birlikteliğiyle Yalova’ya hizmet etmeye kararlı olduklarını ifade etti.Yalova Ak Parti Il Danisma Meclis Toplanti (4)

İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilatı Sahaya İniyor
İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilatı Sahaya İniyor
İçeriği Görüntüle

Yalova Ak Parti Il Danisma Meclis Toplanti (3)

Yalova Ak Parti Il Danisma Meclis Toplanti (2)

Kaynak: Haber Merkezi