Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Furkan Kaya’nın misafir olduğu programa, Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Erkan Çetintaş, Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Genel Kurul Üyeleri, Yalova Üniversitesi öğrencileri katılım gösterdiler.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fadime Yıldırım Karoğlu’nun açılış konuşmasında; “Bugün kadınlarımızın sadece siyasette değil, yönetimlerde ve toplumun içindeki yerini konuşacağız. Seçiyoruz! Neden Seçilemiyoruz? Mottosuyla başlattığımız etkinliğimizde bu soruya da cevaplar arayacağız. Bizleri kırmayarak gelen Sayın Furkan Kaya’ ya ve Yalova Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Tutuk’ a ve değerli protokol üyelerine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.” Dedi.

Doç. Dr. Furkan Kaya, Türk kadınının tarihsel süreç içerisindeki yerini, eski uygarlıklardan bu döneme olan yolcuğunu katılımcılara anlattı. İlgi ile takip edilen program sonrasında, Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fadime Yıldırım Karoğlu, Kaya adına, Darüşşafa’ya yapılmış bağış belgesini takdim ederek alışılmışın dışında anlamlı bir hediye sundu. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Sayın Kaya’ ya, vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkürlerini iletirken, çiçek takdiminde bulundu.

Yalova’da Suyumun Yolculuğu Projesi Tanıtıldı Yalova’da Suyumun Yolculuğu Projesi Tanıtıldı

yalova-kadin-meclis-kent-konsey-dunya-kadin-haklari-gun-program-etkinlik (5)yalova-kadin-meclis-kent-konsey-dunya-kadin-haklari-gun-program-etkinlik (3)yalova-kadin-meclis-kent-konsey-dunya-kadin-haklari-gun-program-etkinlik (1)

Editör: Arda Yavuz