Aktiffelsefe Kültür Derneği, geçtiğimiz hafta kuruluşunun 35. yılına özel olarak Felsefe Festivali gerçekleştirdi. 35 yıldır "Felsefe, Kültür ve Gönüllülük" alanlarında faaliyetlerini sürdüren dernek, felsefe ve psikoloji seminerlerinden ekoloji çalışmalarına, kültürel gezilerden arama kurtarma faaliyetlerine, insani yardım çalışmalarından sanatsal aktivitelere kadar farklı dallarda bir çok teorik ve pratik çalışmayı 'gönüllülük' esasına göre gerçekleştiren bir sivil toplum kuruluşu olarak yeni felsefe seminer gruplarını açmaya devam ediyor.

Derneğin Yalova Şubesi, uzun yıllardır büyük ilgi gören, güncel adı ile "Yaşam için Pratik Felsefe Seminer Dizimiz"e başlamak üzere kendini ve doğayı tanımak, derinleşmek, öğrenmek ve araştırmak isteyen; felsefi bir alt yapısı olsun/olmasın herkesi davet ediyor.

Aktiffelsefe Yalova Temsilciliği Binası’nda 7 Mayıs Salı günü 19:30’da gerçekleştirilecek tanıtım akşamında etkinlikler ve seminer dizsi hakkında ayrıntılı bilgi verilecek, katılmaya karar veren kişiler seminer dizisine davet edilecek. Tanıtım Seminerine katılımın ücretsiz olduğu açıklandı.

On Seyahat Acentesi Yalova’ya Geliyor On Seyahat Acentesi Yalova’ya Geliyor

Kayıt formunu doldurarak kayıt yaptırabilirsiniz. Kayıt Formu Linki: https://forms.office.com/r/t5u8uTgf0i

Editör: Arda Yavuz