1 milyon 400 bin liraya tamamlanan tesisin açılışını AK Parti MKYK üyesi olan Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş'ün yanı sıra Yalova Valisi Muammer Erol, Termal Belediye Başkanı H.Sinan Acar,

İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, eski AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  Başkanı Tamer Erbul, Milliyetçi Hareket Partisi Yalova Milletvekili adayı Namık Öz, Memleket Partisi Yalova Milletvekili adayı Ertan Şener ve Akköyspor Kulübü Başkanı Ersoy Atik birlikte gerçekleştirdi.

Tesisleşmeye ve altyapıya büyük önem veren Akköyspor’un başkanı Ersoy Atik, Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş adının yazılı olduğu “2023” numaralı forma hediye etti.

Yalova’da birçok yatırımı hayata geçirdiklerini belirten  Büyükgümüş, "Gerek tarımda, gerek ulaşımda, gerek bu tarz gençlik spor yatırımlarında güzel bir işbirliği modeli, hem merkezi yönetimle hem Yalova'mızdaki temsilcilerimizle çok büyük bir koordinasyonla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de biz 2018'de aynı böyle bir süreçteyken Akköy'ümüzde bizden istenen önemli yatırımlardan birinin de açılışındayız. Biz her zaman köylerimizde, şehir merkezimizde vatandaşımız neyi istikamet gösterirse o istikamette ilerledik, çalışmalarımızı bu prensipte yürüttük. Önümüzdeki dönemde de hem köylerimize yönelik yaptırımlarımız devam edecek. Safran'da da buna benzer bir açılış gerçekleştirmiştik. Yalova'mızın tamamındaki spor ekosistemine burası önemli bir katkı sağlıyor. Ben şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

“Akköy güzel bir tesis kazandı”

1 yıl içinde Akköy'e 4 milyon lira yatırımla yapılan Akköy sahasının açılışında konuşan İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, "Bu desteklerin kazandırılmasından dolayı Sayın Valimize ve milletvekilimize çok teşekkür ediyorum. Yalova İl Özel İdaresi olarak biz çalışmalarımızdan, kurumlar arasında bir çekişme çatışma yerine işbirliği ve dayanışmayı esas alıyoruz. Bu projede de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'müz ile çok verimli ve güzel bir koordinasyon içinde olduk. Köylerde yaşam kalitesinin, standardının yükseltilmesi, refahın artırılması ve köylerimizin zenginleştirilmesine yönelik çalışmalar bunlar. İnşallah Akköy'ümüz Yalova'mızın en büyük köylerinden bir tanesi. Bu hizmet inşallah köyümüze hayırlı olur" diye konuştu.

Kurdele kesiminin ardından Açılışın ardından protokol üyeleri meşin yuvarlağın başına geçerek penaltı vuruşlarındaki hünerlerini sergilediler.

Akköy Sahasına Görkemli Açılış (8)Akköy Sahasına Görkemli Açılış (6)Akköy Sahasına Görkemli Açılış (7)Akköy Sahasına Görkemli Açılış (5)Akköy Sahasına Görkemli Açılış (3)Akköy Sahasına Görkemli Açılış (2)Akköy Sahasına Görkemli Açılış (1)

Editör: Rümeysa Şahin