2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı ikinci dönem hazırlıkları çerçevesinde okul/kurum müdürleri toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe başkanlığında gerçekleşti. Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürümüzün yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, 5 ilçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri ile tüm resmi ve özel okul/kurum müdürleri katıldı.

Akmeşe: "Bizler Eğitimci Olarak Tüm Öğretmen, Öğrenci Ve Velilere Hitap Ettiğimizi Hiçbir Zaman Unutmamalıyız"

Toplantının açılışını yapan İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Akmeşe; birinci dönem gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirileceği ve ikinci dönem gerçekleştirilecek olan çalışmaların görüşüleceği toplantıda, bu dönem yine çok yönlü ve iletişim halinde olunmasının önemine vurgu yaparak şunları söyledi: "Bizler eğitimci olarak tüm öğretmen, öğrenci ve velilere hitap ediyoruz. Bu nedenle öğretmenlik mesleğini icra ederken her şeyden önce adil olmalı ve yapılacak tüm çalışmalarda öğretmen ve öğrencilerimizin bu koşullara sahip olmasını göz önünde bulundurmalıyız." Müdürümüz Akmeşe; öğretmenlere yönelik proje eğitimleri verildiğini, birinci dönemde TÜBİTAK, TEKNOFEST, Erasmus Plus projelerine yüksek sayıda başvurular yapıldığını ayrıca Yalova Fikir Atölyesi çalışmaları kapsamında yürütülen projelerin ikinci dönem de devam edeceğini belirtti.

"Tüm Birimlerimizin Koordinasyon İçerisinde Çalışmasıyla Bu Dönem De Yeni Başarılara İmza Atacağımıza İnanıyorum"

Geçtiğimiz dönem gerek müdürlüğümüz bünyesinde gerek okullarımızda birçok yeni çalışmanın yapıldığını belirten Akmeşe, bu dönem okullarımızın fiziki ihtiyaçları ve bakım-onarım çalışmalarından döner sermaye gelirlerinin arttırılmasına, Ortaöğretimde 10 Bin Okul Projesinden 6 Şubat'ta başlayacak olan ücretsiz yemek hizmetine kadar birçok çalışmada koordinasyon içerinde olunacağını ifade etti. Ayrıca okullardaki rehberlik çalışmalarının önemine değinerek öğrencilerin akademik başarılarının yanında diğer gelişim alanlarına hitap eden çalışmaların da etkin olarak yürütülmesi gerektiğine dikkat çekti. Toplantı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından şubeler bünyesinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek çalışmalarla dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgi verilmesiyle devam etti. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından iyi dilek ve temennilerle toplantı sonlandırıldı.

Editör: TE Bilişim