2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu 2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu

Sarı Yeşilli ekibimiz Bölgesel Amatör Lig 3. Grubun 25. Haftası kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak. 5 Mayıs Pazar günü 15:00’da karşı karşıya gelecek iki takımın maçına AHP Spor Tesisleri ev sahipliği yapacak. Bu karşılaşmaya İstanbul’dan Erkan Erzen, Mehmet Aygen ve Ali İmran Genli hakem triyosu atandı.
Sezonun ilk yarısında Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan mücadele Kerem Ali Seymen, Enes Domurucuk ve Mustafa Aydoğan Aydoğdu ile Muhammed Oğuzhan Ceylan(3)’ın golleriyle 3-3 sonuçlanmıştı.
Abdurrahman Güneş yönetiminde son çalışmasını gerçekleştiren Sarı Yeşilli ekibimiz ardından Balıkesir’e geçerek son deplasman maçının saatini beklemeye başladı. Bölgesel Amatör Lige sezon sonunda veda edecek olan Altınova Belediyespor son 5 maçında 3 mağlubiyet, 1 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, yarınki maçın ev sahibi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ise 3 yenilgi ve 2 galibiyetlik seri yakaladı. 

Editör: Arda Yavuz