Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ndeki Coffee Chefs Restoran’da düzenlenen kokteylde öğretmenlerle bir araya geldi.
Misafirleriyle tek tek ilgilendi
Kokteylde Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, misafirlerini kapıda karşılarken çocuklarla yakından ilgilendiler. Masaları tek tek gezen, öğretmen ve aileleriyle sohbet eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar eşlik etti.
Günlerini kutladı
Kokteylde konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Ülkemizin dört bir yanında ilim ve irfan öncüsü olarak görev yapan, ülkemizin geleceğini aydınlatan bütün öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum” dedi. 

Altınova Belediyesi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi’nde Fide Dikim Zamanı Altınova Belediyesi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi’nde Fide Dikim Zamanı

yalova-altınova-belediye-ogretmenler-gunu-24kasım-yemek (4)yalova-altınova-belediye-ogretmenler-gunu-24kasım-yemek (3)yalova-altınova-belediye-ogretmenler-gunu-24kasım-yemek (2)

Editör: Arda Yavuz