Hersek lagünü Haberleri

hersek lagünü haberleri ve güncel hersek lagünü gelişmeleri, hersek lagünü ile ilgili tüm video, hersek lagünü fotoğrafları ve hersek lagünü haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ALTINOVA

350 farklı tıbbi bitki türünün bulunduğu Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi, gerçekleştirilen projeyle ilçedeki kadınların...

ALTINOVA

Marmara Bölgesinin en önemli sulak alanlarından biri olan Hersek Lagünü’nde Altınova Belediyesi katkılarıyla Kış Ortası Su Kuşu Sayımı (KOSKS) gerçekleştirdi.

YAŞAM

Yalova Hersek Lagünü ve Manyas Gölü’nde fotoğraflanan Sibirya kazı bu yılda İznik Gölü’nde fotoğraflandı.

ALTINOVA

Altınova Hersek Lagününde Dünya Kuş Günü törenle kutlandı.

ALTINOVA

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği Gönüllüleri, geçtiğimiz Cumartesi günü Altınova ilçesindeki Hersek Lagünü ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi gezisi...

ALTINOVA

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova genelindeki hemşeri Hersek Lagününde ağırladı.

ALTINOVA

Yalova’nın Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, göreve geldiği günden bu yana Altınova’nın çehresini değiştiren projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

ALTINOVA

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçede görev yapan öğretmenler ve aileleri onuruna Hersek Lagünü Coffee Chefs Restoran’da kokteyl düzenledi.

ALTINOVA

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova Kültür Turizm Müdürlüğü’nün Yalova İnfo Gezisi Programı kapsamında misafirlerini Hersek Lagününde ağırladı.

ALTINOVA

Gölcük Huzurevini Yasatma ve Destekleme Derneği, Altınova Hersek Lagününe gezi düzenledi.

ALTINOVA

Yalova Gastronomi Günü Programı çerçevesinde, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, il protokolü, turizm ve gazetecileri Hersek Lagününde ağırladı. 

ALTINOVA

Altınova Belediyesi’nin organizasyonuyla, Altınova Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencileri Hersek Lagünü kenarında yemekte buluştu.