Amatör Saha-1’in ev sahipliği karşılaşmayı şampiyonluk yarışından oldukça uzlaşmasına karşın ev sahibi ekip 7-2 kazanarak devreye 3 puanla girdi. Sarı Siyahlı ekipte Ömer Faruk Aykaç attığı 5 gol ve 1 asistle yıldızlaşırken, ona Doğukan Akyul ve Göktuğ Kılıç eşlik etti. Genç isimlerle mücadele eden Doğuşspor’un sayılarına Ahmet İla imzasını attı.

9.hafta mücadelesinde Ramazan Karahasan, Fatih Çetin ve Hilmi Tunahan Gökçe hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşmanın favorisi olan Anadoluspor adeta golle başladı. 6. Dakikada Doğuş defansının arasına iyi sızan Ömer Faruk Aykaç takımını öne geçirdi.

İlk yarıda Sarı Siyahlı ekip 27 ve 29. Dakikalarda Ömer’le peş peşe goller bularak devre arasına 3-0 üstün gitmeyi başardı. ikinci yarıya da etkili başlayan Anadoluspor ilk yarıda hat-tirck yapan Ömer Faruk Aykaç’ın 55 ve 63’te gelen golleriyle farkı 5’e çıkarttı. 70. Dakikada ev sahibinde bu kez Doğukan Akyul sahneye çıktı. Bu golün asistini günün yıldızı Ömer Faruk Aykaç yaptı.

Kültür Çıkışına Devam Etti! Kültür Çıkışına Devam Etti!

Doğuşspor 73. Dakikada kullandığı kornerde genç yıldızı Ahmet İla’nın volesiyle golü bulmayı başardı. Bu gole Anadolu Burak Bilaloğlu-Göktuğ Kılıç ikilisiyle yanıt verdi. 82. Dakikadaki konuk ekip atağında sağ kanattan gelen ortayı Ahmet İla kafayla Anadolu ağlarına bırakarak maçın skorunu 7-2 olarak tayin etti.

yalova-anadoluspor-futbol-mac-gol (5)yalova-anadoluspor-futbol-mac-gol (4)yalova-anadoluspor-futbol-mac-gol (3)yalova-anadoluspor-futbol-mac-gol (1)

Editör: Arda Yavuz