Anadoluspor Haberleri

Anadoluspor haberleri ve güncel Anadoluspor gelişmeleri, Anadoluspor ile ilgili tüm video, Anadoluspor fotoğrafları ve Anadoluspor haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SPOR

Doğuşspor:1 Anadoluspor:5 Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunun son haftasında Doğuşspor ile Anadoluspor kozlarını paylaştı. 

SPOR

Sultaniyespor:0 Anadoluspor:0  Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunun 16. Haftasında Sultaniyespor, sahasında Anadoluspor’u konuk etti.

SPOR

Anadoluspor:7 Acarspor:0 Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunda 15. Haftanın en kritik maçında Anadoluspor ile Acarspor kozlarını paylaştı.

SPOR

Demirspor:1 Anadoluspor:4 Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunun 14. Haftasında Demirspor sahasında Anadoluspor’u ağırladı.

SPOR

Akköyspor:1 Anadoluspor:0 Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunun 12. Haftasında lider Akköyspor adeta şampiyonluğunu ilan etti. Amatör Saha-1’de...

SPOR

Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunun 11. Haftasında favori olan takımlar aldıkları galibiyetlerle dikkat çekti. 

SPOR

Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunda Süper Amatör Küme ateşiyle yanıp tutuşan Anadoluspor 11. Haftanın en farklı galibiyetini...

SPOR

Anadoluspor:7 Doğuşspor:2 Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunda ilk yarının son haftasında Anadoluspor ile Doğuşspor kozlarını paylaştı.

SPOR

Çavuşçiftliği Kültürspor:4 Anadoluspor:5 Ali Furkan Özkantar 1.Amatör Küme B Grubunda şampiyonluğu kovalayan Anadoluspor, Süper Amatör için umutlarını sürdürdü.

SPOR

Anadoluspor:0 Sultaniyespor:2 Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunun lideri Sultaniyespor rakiplerini bir bir dize getirmeye devam ediyor.

SPOR

Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunda sezona şampiyonluk parolasıyla giren Anadoluspor’da şok bir yol ayrımı yaşandı.

SPOR

Acarspor:0 Anadoluspor:0 Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubundaki altıncı hafta açılış karşılamasında Acarspor ile Anadoluspor golsüz berabere kaldı.