2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu 2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonun ardından Play-Off heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Semt77 Yalovaspor’un ardından Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak için takım için gözler nefes kesen mücadelelere kaydı. Yarı finallerde nefesler tutulurken Finalspor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi üçüncü maçlar öncesinde iddialı konuma geldi.
Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde Play-Off çeyrek final müsabakalarının tamamlanmasının ardından Sigortam Net, Final Spor, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Basketbol yarı final oynamaya hak kazanmıştı.
Yalova Tbl Play Off Yari Final Finalspor Mersin Seri Avantaj (1)Şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen Sigortam.net ilk iki maçta eşleştiği Finalspor’u İstanbul’da ağırladı. Beşiktaş Emlakjet Spor Kompleksi’nde oynanan ilk maçı Sigortam Net takımı 78-60’lık skorla kazandı. Yine aynı salonda oynanan ikinci maçta ise kazanan taraf bu kez 68-52’lik skorla Bursa temsilcisi Finalspor oldu. 1-1’e gelen bu yarı final eşleşmesinde üç ve dördüncü karşılaşmalar 14 ve 16 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bursa’da bulunan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak. 
Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep Basketbol arasında ki seride kıran kırana geçiyor. Edip Burhan Spor Salonunda oynanan olaylı ilk maçı ve ikinci maçı Mersin ekibi 89-80 ve 79-77 kazanarak 2-0 öne geçirdi. 
Bu seride üçüncü maç 15 Mayıs 2024 tarihinde Gaziantep’te Karataş Şahinbey Spor Salonunda oynanacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi bu karşılaşmayı kazanması halinde finale yükselecek. Gaziantep Basketbol’un kazanması durumunda ise seri dördüncü maça kalacak.

Yalova Tbl Play Off Yari Final Finalspor Mersin Seri Avantaj (2)

Editör: Arda Yavuz