Tokmak İstediği Hedefe Ulaştı Tokmak İstediği Hedefe Ulaştı

49 puana sahip Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü liderliğini sürdürürken Yeşil Beyazlı ekibimiz 7 puan farkla Yeşil Beyazlı ekibimiz yakın takibini sürdürüyor. Sarı Yeşilli ekibimiz ise 15 puanda kalırken küme düşme potasının bir basamak üstünde yer alıyor. 14 ve 11’er puanı bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile Görükle İpekspor son iki sırayı paylaşmayı sürdürdü. 
Yalova Bolgesel Amator Lig Mac Takim 19 Hafta (2)Bursa’da Görükle İpekspor’a konuk olan ve şampiyonluk mücadelesi veren Yeşilovaspor rakibini Oğuz Saltabaş ve Hakan Öztürk(2) golleriyle 3-0 yendi.
 Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile Doğugücü Futbol Kulübü 0-0 berabere kaldığı bu haftada, Sakarya’da Karasuspor’a konuk olan lider Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü rakibini Barış Bakca, Ali Şentürk ve Nihat Can Demir’in ayağından bulduğu gollerle rakibini 3-0 mağlup etti.
Yalova Bolgesel Amator Lig Mac Takim 19 Hafta (3)Son haftaların en formda takımı Bigaspor saha ve seyircisi önünde Eti Maden Eti Spor engelini Bartu Umut(2) ve Furkan Cinkaya’nın golleriyle 3-1 aştı. Konuk ekibin tek sayısı Barış Küçük’ten geldi.
Sahasında Hendekspor’u konuk eden temsilcimiz Altınova Belediyespor Ümit Koz’un gollerine mani olamayınca sahadan 3-0’lık yenilgiyle ayrıldı.
Yalova Bolgesel Amator Lig Mac Takim 19 Hafta (1)Zirve potasını takip eden takımlardan Burhaniye Belediyespor evinde Arifiye Kalaycıspor’u Mustafa Kaya ve Kadir Kaya’nın golleriyle 2-1 mağlup etti. Evine eli boş dönen konuk ekibin tek golüne Görkem Şimşek imza attı.
Bu haftanın en gollü maçında Mustafakemalpaşaspor Belediye sahasında Yeni Çanspor’u 3-2 devirdi. Bursa ekibinin golleri Yusuf Efe Saydam(2) ve Semih Ergül’den konuk takımın sayıları Yaser Yüce ve Samet Çebni’den geldi. Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde 20. Hafta maçlarının tamamı 17 Mart Pazar günü oynanacak.

Editör: Arda Yavuz