İlginç skorların çıktığı bu haftanın ardından puanını 20’ye yükselten Gebzespor liderlik koltuğuna oturdu. Kocaeli ekibini 18 puanla İnegöl Kafkas Gençlik, 17 puanla Feriköy ve 16 puanı bulunan Cankurtaran takımları takip ediyor. Küme düşme hattını ise 4 puanla Gebze Tayfunspor ile puansız Akhisar Demirspor oluşturmaya devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig 14. Grubun sekizinci haftasında Yalovaspor evinde Cankurtaran takımını ağırladı. İstanbul ekibi hem ilk yarının hem de maçın son dakikalarında bulduğu gollerle ilimizden 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Bursa’da Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’ne konuk olan Altınova Belediyespor ise ikinci yarıda kalesinde gördüğü golün ardından müsabakadan 1-0’lık mağlubiyetle evine döndü. İstanbul derbisinde Kavacıkspor evinde Osmaniye İstiklal takımına 2-1 boyun eğdi. Son sıradaki Akhisar Demirspor’a konuk olan şampiyonluğun güçlü adayı Gebzespor rakibini 2-0’lık skorla devirdi. Kullar 1975 Spor ile Nişantaşıspor oynadıkları mücadeleden 0-0’lık eşitlikle ayrıldılar. Feriköyspor’a konuk olan şampiyonluğun bir diğer güçlü adayı İnegöl Kafkas Gençlik rakibiyle 2-2 berabere kalarak bu sezonki üçüncü beraberliğini almış oldu. Kocaeli derbisinde Gebze Tayfunspor evinde Değirmenderespor’a 2-0 boyun eğdi. Ligde dokuzuncu hafta maçları 26 ve 27 Kasım 2022 tarihleri arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim